Jag vill investera mera

Påfyllning via banköverföring

När du gjort din första investering kan du göra ytterligare investeringar i andelar när som helst och för valfritt belopp. 

Det kan du göra genom en överföring till vårt bankkonto och ange ditt investeringsnummer (som börjar med I-) eller kontaktnummer (6 siffror) i referensfältet.  

Observera att namnet på innehavaren av bankkontot måste överensstämma med namnet på innehavaren av Oikocredit-kontot. Från Sverige kan du investera i svenska kronor (SEK) eller euro (EUR). Om du överför svenska kronor till Oikocredits konto, utfärdar vi andelar i svenska kronor. Om du överför euro till Oikocredits konto, utfärdar vi andelar i euro. Vi accepterar endast överföringar i svenska kronor och euro från bankkonton i EU. 

Vårt bankkonto: 

Kontoinnehavare: Oikocredit, Ecum. Devel. Cooperative Society U.A.

IBAN: NL49 RABO 0300 0562 57  /   BIC: RABONL2U

Genom att göra en överföring till vårt bankkonto skickar du in en begäran om utfärdande av andelar enligt beskrivningen i villkoren för deltagande, och du bekräftar också att du har läst villkoren för deltagande, prospektet och annan viktig information. Läs mer här.

Andelar kommer att utfärdas med valutadag den 1:a i månaden efter mottagandet av din banköverföring, om Oikocredit har beslutat om att utfärda andelar. Efter den 10:e arbetsdagen i månaden efter banköverföringen får du en bekräftelse på investeringen.