Välkommen att ändra din syn på odling!

Välkommen att ändra din syn på odling!

Kratta_m_hashtag-resized.png21 augusti | 2014

Välkommen till vår trädgårdsfest på Trädgård på spåret, Stockholm, söndag 7 september kl 12-16. Kom och prata om, smaka på och dela odlingens möjligheter till förändring i stort och smått.

Permakultur, skogsträdgårdar, stadsodling, gerilla gardening, biodynamisk odling, närodlat, eko, reko, fairtrade är kanske bekanta begrepp för dig som är trädgårds- och odlingsintresserad? Allt oftare används odling som ett verktyg för att åstadkomma något större, en idé om en mer hållbar tillvaro, en bättre värld.

Odling som förändringskraft är något vi på Oikocredit vill undersöka närmare, gärna tillsammans med dig! Därför bjuder vi nu in till en trädgårdsfest för att prata om, smaka på och dela odlingens möjligheter till förändring i stort och smått. På plats finns odlare från Peru som delar med sig av sina erfarenheter, journalisten Bella Linde och fotografen Lena Granefelt - författare till boken Rätt ur jorden - en handbok i självhushållning, och konditorn och kocken Nik Annika Märak, som ger handfasta tips om hur du tar hand om din odlingsskörd. Du kommer också kunna köpa med dig ekologiska produkter från Biodynamiska Produkter, leverantören av Ekolådan.

Välkommen att förändra din syn på odlingens möjligheter!

Läs mer i inbjudan!

Ta gärna med familj och vänner. #growforchange

Tid: 7 september Kl 12-16
Plats: Trädgård på spåret, Södermalm, Stockholm www.pasparet.org
Arrangör: Oikocredit Sverige, www.oikocredit.se/growforchange

 

« Tillbaka